In 1994 zijn we gestart met Graziëlla Fashion for Men.

Graziëlla Fashion for Men is een jonge vlotte modezaak voor de modebewuste man. Met haar 10 vakkundige medewerkers is Graziëlla een begrip in heel Noord-Brabant en een deel van België. Graziëlla heeft inmiddels een drietal sfeervolle filialen met een aangenaam interieur, die alle goed bereikbaar zijn. In de omgeving vindt u voldoende – al dan niet betaalde- parkeergelegenheid.

Bij Graziëlla Fashion vindt u zowel chique, trendy als sportieve kleding van gerenommeerde vertrouwde merken (zoals Sloggi en Ten Cate) tegen een betaalbare prijs.

Enkele speerpunten van Graziëlla zijn:
De prijs/kwaliteitverhouding door een weloverwogen selectieve inkoop middels een intensieve samenwerking met een beperkt aantal leveranciers. Onze afdeling inkoop volgt de modetrends op de voet.
Onze collectie wordt voortdurend uitgebreid volgens de laatste ontwikkelingen op modegebied, zodat deze nooit lang hetzelfde is en de winkel steeds een wisselende uitstraling heeft.

Voortdurend worden, middels een geavanceerd computersysteem – met het oog op de voorraad roulatie- voorraadgegevens uitgewisseld tussen de filialen.

Een klantenbestand; waardoor u, wanneer u dat wenst, steeds op de hoogte gehouden wordt van de nieuwste ontwikkelingen bij Graziëlla, waaronder: tijdige melding van opruimingen met extra hoge kortingen, een spaarsysteem voor aankopen met extra korting etc. Wij kunnen daardoor op onze beurt de klantentevredenheid meten. Een tevreden, goed geïnformeerde klant is daarbij ons streven.

Uiteraard vindt u bij Graziëlla tevens de accessoires die aan de collectie zijn aangepast. De 10 deskundige medewerkers van Graziëlla zijn u graag van dienst met adviezen en stellen samen met u – als u dat wilt – een geheel nieuwe outfit voor u samen; een goede binding is voor ons en waarschijnlijk ook voor u, heel belangrijk.

Loop gerust eens binnen. Graag tot ziens!!!