Bij Graziëlla Mode vindt U momenteel de nieuwe lente/zomercollectie van 2016 in de winkels. Mode is méér dan kleding alleen: met mode laten mensen zien wie ze zijn, mode geeft uiting aan je levensstijl. Daarom hebben we weer gekozen voor een elegante en frisse kleuren. Deze collectie zit boordevol mannelijke stijl en de basics zoals u die van ons gewend bent.
De nieuwe lente/zomercollectie bestaat uit comfortabele stoffen met diverse kleuren, en mooie prints die zorgen voor een sportief en frisse uitstraling.
Door de verschillende stijlen kunt U bij Graziëlla Mode weer eindeloos combineren. Modische stoffen met kleur die zorgen voor een elegante, stoere maar zeer stijlvolle uitstraling.
Laat je eens verleiden of verrassen als het sportief, trendy of chique moet zijn. Het geeft een goed gevoel als je (nieuwe)kleding draagt die lekker zit en perfect bij je past.

Volop reden dus voor een bezoek(je) aan één van de filialen van Graziëlla Mode en ga modieus de zomer in. Trouwens, als U in aanmerking bent gekomen voor de persoonlijke waardecheque vergeet deze dan niet in te leveren. (zie bij Privileges)
U bent altijd van harte welkom!
Onze verkoopmedewerksters nemen graag de tijd om U te adviseren.